Dingen die u niet wist over mormonen

 1. top secretMeestal draagt ​​geen religieuze symbolen. Het is gewoon Mormonen die priesters (aalmoezeniers) in de Verenigde Staten militair die een kruis op de kraag van zijn uniform heeft.

 2. Niet alle Mormonen hebben de heilige ondergoed, alleen degenen die toestemming om de tempels, die een tempel hebben aanraden bezoeken.

 3. Ongeveer 40% van de leden zijn actief in de kerk (ga op ten minste één bijeenkomst in het kwartaal).

 4. Ongeveer 20% van de leden hebben een tempel aan te bevelen.

 5. De gemiddelde levensverwachting in Salt Lake City is 11 jaar hoger dan de rest van de Verenigde Staten. regels kerk zijn goed.

 6. Iedereen die lid is van de kerk gerestaureerd als zowel een christen wordt en weet dat de Israëlische tribale affiliatie. Israël werd verdeeld in Noord-Nederland en de zuidelijke Koninkrijk, later gedeporteerd de tien stammen van het noordelijke koninkrijk, gevolgd door de nomadische stammen (geassimileerde) in noordelijke richting naar niet-bewoonde gebieden en belandde onder andere in Europa.

 7. Door onze Israëlitische stam verwantschap we hebben geërfd van onze voorouders, in combinatie met ons geloof in Jezus Christus als onze Heer en Heiland, krijgen we heel vaak het antwoord op het gebed (in een onderzoek leden hadden meer antwoorden op gebed dan katholieken, orthodoxen, Evangelicals, etc.).

 8. Denk dat ze gered zijn vanwege hun geloof in Jezus Christus, niet omwille van daden / werk (christelijke leiders in andere kerken zou het leuk vinden om de waarheid te rekken een beetje over ons geloof, om mensen die nieuwsgierig zijn naar ons bang te maken en misschien zou willen om lid te worden uiteindelijk ).

 9. Degenen die ons bezoeken ervaren dat zij aan het begin van de kerk zijn gekomen, zoals het was in de tijd van de apostelen. Een soortgelijke organisatie als Jezus Christus organiseerde toen hij jaren geleden leefde hier op aarde om 2000.

 10. Mannen en vrouwen zijn gelijk, hebben elkaar nodig.

 11. Zowel mannen als vrouwen mogen (prediken) in de avondmaalsdienst (eredienst) spreken. Alle volwassen actieve leden kunnen aanbieden om te spreken.

 12. De priesters hebben geen loon voor hun werk, het is een lekmannakyrka.