De Missionarissen

Interessant om een ​​aantal missionarissen te volgen als ze evangeliseren. Men kan zien dat hun oproep niet wordt beheerst door regels, maar dat ze willen gewoon om mensen te vertellen over hun persoonlijke overtuigingen en ervaringen. Het is niet makkelijk te kloppen op de deuren, omdat je niet weet wat wacht achter de deur.

Vooral in Zweden, die zijn zo seculier, dus het is moeilijk te kloppen op de deuren. De nieuwe missie president in Zweden gedeeld enkele interessante cijfers over de missie. Voor elke 3.000 deur klopt zal het een nieuw lid, en een derde van de nieuwe leden actief worden. Dit houdt in dat de missionarissen hebben om aan te kloppen op deuren 9.000 om zich een actief lid te worden. Interessant om te weten.

Het is niet echt nieuws, want ik herinner me toen ik aan het doen was de verkoop baan. Als we delen uit noten in de mailboxen, wordt het over 0,1-1% die klant worden, afhankelijk van het soort product en hoe reclame eruit ziet. De meesten van jullie waarschijnlijk verwachten 0,3% in de periode, dat wil zeggen 1000 stukken zijn ongeveer 3 klanten.

Degenen die marketing doet via e-mail is moeilijker, en ze willen mogelijk voor het verzenden van 10.000-1 miljoen e-mails naar een klant te krijgen.

Dus ik denk dat de missionarissen zijn getalenteerde en moedig, omdat ze zo jong en onervaren.