De Mexicaanse Mormon Oorlog (drugkartels Vs. Mormon)

Mijn Romney's overgrootvader en een paar andere families gevlucht naar Mexico, omdat het verboden was om polygamist in de Verenigde Staten.

Vandaag de dag zijn er nog steeds afstammelingen van hem en de anderen daar. De film toont hun strijd tegen de drugsbaron motoren.

Ze zijn ontvoerd, vermoord, verjaagd, enz., en ze hebben geleerd hoe zij zichzelf en familie te beschermen. Ze hebben illegale wapens, met gebruikmaking van dezelfde militaire tactieken die Amerikanen in Irak en ga zo maar door.

De drug kartel geweren komen uit de VS, het geld dat ze gebruiken komt uit de VS, en ze drugs te smokkelen naar de Verenigde Staten. Het beleid dat de VS Mexico helemaal beïnvloeden. Dat was toen de VS begon de oorlog tegen de drugskartels die werd het veel meer eng in Mexico. Mensen werden ontvoerd en vermoord voor geen enkele reden. Breng langs een camera en filmen is reden genoeg om te worden neergeschoten.

"De harde kern van Juarez, Mexico, zijn in oorlog met een groep Mormonen, van wie sommigen zijn gerelateerd aan Mitt Romney. We gingen er om het conflict te documenteren, te ontmoeten Romney's mormoonse familie, en ontdek meer over hoe het Amerikaanse beleid van invloed is de oorlog tegen drugs. "