Wat is er mis met het eeuwige leven?

evigtlivMijn vader nooit aan getwijfeld dat er leven na de dood. Hij ging nooit naar een paar kerken en was zeer kritisch over eventuele institutionele religie. Wat was de basis voor zijn geloof was een bijna dood ervaring die hij zeer weinig had gehad, toen hij werd geopereerd. Papa werd geboren in 1918, en op dat moment de artsen waren niet zo bekwaam met verdoving. De vader herinnerde was dat tijdens de operatie verliet haar lichaam en zweefde over het lichaam en zag zijn lichaam en verpleegkundigen en artsen.
Het verlaten van zijn lichaam was een fantastische ervaring en moeder herinnert zich dat hij niet wil terugkeren naar zijn lichaam. Maar hij voelde hoe hij terug naar zijn lichaam werd getrokken als arts worstelde om zijn liv.När redden ik lid van De Kerk van Jezus Christus kon mijn vader niet naar mijn nieuwe geloof te omarmen, maar ik herinner me nog zijn vreedzame uiting van zijn verlangen naar de hemel. "Het maakt niet uit waar ik ga, maar er zijn zeilboten en ik kan varen".

Nou, we hebben allemaal onze definities en voorschriften voor de wijze waarop het Koninkrijk der hemelen eruit moet zien en wat ik denk dat papa zal de mogelijkheid hebben om te varen in het volgende leven. Een beetje meer verbaasd werd ik van een vrouw die de Kerk van Jezus Christus naar links en sprak tot mij, dat ze niet meer in God geloofde, noch bestond na dit leven. Voor mij was de verklaring tegenstrijdig, omdat ze ook duidelijk te benadrukken dat ze echt hield van het leven. Dat is wat ik niet begrijp; als je houdt van het leven zoals het zou moeten zijn in de hoop voor het eeuwige leven, toch? Voor het eeuwige leven is gewoon een voortzetting van het leven dat we nu al leven.

Een ander ding dat ik reageerde ook als deze vrouw geuit dat ze wilde dat het leven uit zou moeten gaan na de dood is relaties. Ik kan begrijpen dat er mensen zijn die niet willen naar de eeuwigheid met sommige van hun familieleden te delen, maar op hetzelfde moment, zoals deze vrouw meerdere kinderen. Waarom ze geen verlangen naar het eeuwige leven met hun kinderen?

De vragen stapelen zich meer en meer, terwijl ik besef hoe belangrijk mijn geloof in het eeuwig leven is voor mij. Hoe stel ik me het eeuwige leven vormen eigenlijk mijn waarden, zelfs voor dit leven. Voor mij is de relatie is belangrijk. Elke ochtend en avond toen ik en mijn kinderen samen met familie gebed Ik dank de mensen en dieren die we hebben leren kennen en ook bedanken voor dat nogmaals we samen te komen en samen te leven in de eeuwigheid. In mijn wereld, zie ik voor mij een eeuwigheid met mijn vader, die ik moet plaatsvervangend werk uit te voeren voor, mijn vier geliefde kinderen, anderen dierbare familieleden, vrienden die ik in dit sterfelijke leven en iedereen hebben gehad geliefde dieren, zowel katten, honden en konijnen.

Als je dit leest na te denken over uw beeld van het eeuwige leven, dan zijn of niet te zijn, en hoe je had gewenst het was geweest. Heb je foto maakte zijn stempel op hoe je je leven vandaag en hoe je het waarderen? Cornelis Vreeswijk is zo mooi uitgedrukt in één van zijn liedjes "Je kunt er niets mee te nemen overal mee naar toe. "Het is zo waar en zo we ons moeten concentreren op wat we met ons te nemen. We moeten investeren in onze relaties en voel dankbaarheid en vertrouwen dat we altijd samen kunnen leven.