Als de Mormoonse kerk de hele waarheid?

Laat ik een gedurfde uitspraak - nee, de Mormoonse Kerk is niet de hele waarheid. De Mormoonse kerk heeft genoeg waarheid, zodat de leden kunnen worden opgeslagen. De kern is het geloof in Jezus Christus als hun Heer en Verlosser. Hij heeft de mensheid verzoend met God de Vader.

Hoe vaak niet Mormonen dat de Mormoonse kerk is een sekte, omdat de Mormoonse Kerk geloven dat ze de hele waarheid? Vaak vaak. Maar de Mormoonse Kerk niet beweren dat het de hele waarheid. Het stelt alleen dat alle andere kerken en denominaties die een beetje meer waarheid dan anderen - maar dit is een natuurlijke zaak van de wereld van de religie.

De Mormoonse kerk is bovendien zo open-minded, dat het beweert dat andere kerken hebben ook de waarheid, maar gewoon een beetje minder. De Mormoonse Kerk beweert niet dat het absoluut recht en alle anderen zijn verkeerd.

geloofsartikelen van de Mormoonse Kerk geeft ons een aanwijzing, en met name de negende: "Wij geloven alles wat God heeft geopenbaard, alles wat Hij nu openbaart, en wij geloven dat Hij nog vele grote en belangrijke dingen aangaande het koninkrijk zal openbaren."

Hmm .. Dus er zijn dingen die nog niet aan de profeten en apostelen van de mormoonse kerk worden onthuld. Kunnen ze alles al weten, hier en nu? Nee, natuurlijk niet. Er zijn een heleboel die nog niet zijn geopenbaard, en ze hebben dan ook een verkeerd idee over nu. Ze zijn klaar om te worden gecorrigeerd door God. De onthullingen zal ze meer waarheid, waarin zij geloven nu de verkeerde dingen te geven. Deze openbaringen en visioenen zal niet in een keer, maar het zal stap voor stap, beetje bij beetje.

Hoe langer de tijd verstrijkt, hoe meer kennis beschikbaar zijn in de kerk. Het is pas in het Millennium als de volle openbaring komt binnen en met Jezus 'wederkomst. Wat we moeten overwegen is dat iedereen op aarde is geliefde kinderen van onze hemelse Vader, zijn zonen en dochters. We zijn allemaal onvolmaakte mensen, en we hier op aarde om ons te leren dingen, wandelen in een spirituele school en groeien als mensen. Niemand van ons zal tijd perfect reeds hier en nu te zijn tijdens onze tijd op aarde hebben, en we zullen altijd moeten onze Heer en Heiland, Jezus Christus, zowel hier op aarde en in de hemel. Het beste van alles is dat we niet hoeven te maken over onze familie, vrienden, collega's en alle anderen zullen naar de hemel gaan of niet. We zullen allemaal aan er vanwege Jezus 'verzoenende werk. Het duurt misschien een beetje verschillende lengtes van de tijd, maar Jezus heeft niet in de steek, zelfs een van ons.

Moet je net als de mormonen eens met alles in de Mormoonse Kerk te mogen lid te zijn? Nee, absoluut niet. We zien keer op keer in de geschiedenis dat de profeten en apostelen in de kerk niet met elkaar eens. Deze maakt gebruik van anti-Mormonen wanneer ze verwijzen naar een profeet, beweren dat de Mormoonse Kerk hetzelfde dus geloven. Maar het is niet.

Er zijn zo veel verschillende soorten van de leden van de kerk. Wist u dat sommige yoga, reiki, meditatie, mindfulness, kruiden als medicijn, etc.? Andere Mormonen een beter gevoel over te gaan naar een psycholoog en het eten van reguliere onderwijs geneeskunde. De spanwijdte van de Mormonen zijn en wat ze doen is heel groot, en het is belangrijk om degene die je het gevoel het beste van zichzelf te vinden.

Maar net zoals in alle andere kerken, het is niet ok om onrust te verspreiden in de kerk. Een lid van de Zweedse kerk kan niet tijdens de bijeenkomsten propageren een ding dat de pastor wordt ontvangen. Het lid kan niet worden gedaan voor of na de vergaderingen, indien het wordt gedaan in het land van de Kerk van Zweden buiten de kerk, niet voor of na de vergadering in de kerkzaal mm. Hetzelfde geldt in de Mormoonse kerk en alle andere kerken. Het is verboden om propaganda te verspreiden in de kerk gebouwen en op de plaats waar de kerkzaal staat. Dit geldt voor alle religieuze gebouwen. Een kerk is geen sekte, alleen maar omdat je niet dit te krijgen. Voor de katholieke kerk hetzelfde doet, het maakt de Zweedse Kerk, de Doopsgezinde Kerk en alle andere kerken.

https://en.wikipedia.org/wiki/One_true_church

http://www.ldsholisticliving.com/

http://media.wix.com/ugd/ac885b_c59bd169a45a4f0f83b7fed4f953a0e0.pdf

http://www.deseretnews.com/article/705368512/Yoga-aids-both-physical-and-spiritual-growth.html?pg=all

http://www.pshm.org/mormonmedicine.shtml