Waarde van een ziel

Liz Lemon Swindle waarde van een zielToen ik in de tempel later dat ik bewonderde zoals gewoonlijk alle mooie schilderijen die worden tentoongesteld, zowel in de tempel en in het pension. Een van deze schilderijen, stuurde ik ook naar huis zo kort van de ZHV (vereniging van vrouwen) onlangs. Voor mij is het beeld is zeer expressief en het was leuk om de achterkant van de kaart over hoe dit schilderij tot stand kwam te lezen.

De waarde van een ziel - Liz Lemon Swindle

Wanneer moeders zonder Grenzen me benaderde over te gaan naar Afrika, ik vertelde hen dat ik niet geïnteresseerd was. Voor mij was Afrika een wereld weg. "En bovendien," dacht ik, "ik ben te druk". Voorstellen mijn verbazing toen ik mezelf gevonden op een vliegtuig naar Zambia in juni 2007.

Een van de eerste kinderen die ik ontmoette was Kennedy, de kleine jongen die u ziet in het schilderij. Op drie jaar oud hij verloren heeft last van zijn ouders naar aids en bleek woont alleen met zijn broer zes jaar oud en tien jaar oude zus. Toen ik dacht dat van die drie kinderen worstelen om te overleven en de miljoenen anderen in heel Afrika in soortgelijke omstandigheden, voelde ik een overweldigend hopeloosheid en zei tegen mezelf: "Nee bedrag van geld kan dit op te lossen."

Later die dag, terwijl we aan het filmen waren, Kennedy sprong in de armen van de man uitbeelden van de Heiland. Zoals ik stond ze te kijken, Kennedy draaide zich naar mij en onze ogen ontmoetten. Op dat moment wist ik dat het hopeloos was geen. Ik realiseerde me dat de Heiland niet alleen de problemen in Afrika kan repareren, maar van de hele wereld ... en we kunnen Zijn handen om het te doen.

Terugkijkend besef ik dat mijn Redenen om niet te willen gaan naar Afrika zullen waarschijnlijk hetzelfde als de jouwe. We zijn druk en het gevoel dat we een verschil kunnen maken, maar ik weet nu dat geen van beide is waar. We zijn nooit te druk in de lift een ander en alle goed werk is bekend bij Hem die zei. "In zoverre gij aan een van de ... Deze mijn broeders, hebt gij het aan mij gedaan hebben gedaan."

De man die staat als een model van Jezus op de foto, zijn opgegroeid in de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, maar verliet het geloof als een tiener. Jezus betekende niets voor hem, maar toen hij stond als een model, met afbeelding van Jezus had dit grote invloed op zijn leven. Hij ontdekte Jezus Christus als hun redder.

http://www.deseretnews.com/article/705395464/Modeling-as-Savior-helps-man-find-his-faith.html?pg=1