Bedankt aan Mormon en lutherse gemeenten samen te werken (Your Letters)

Richard S. YostIk kreeg een tip over een zeer mooie samenwerking tussen de Mormoonse Kerk en de Lutherse Kerk in Amerika. Dit gebeurt eigenlijk vaker dan je zou denken.

Wanneer u een dergelijk gelezen wordt men enthousiast. Helaas, heb je niet het zelfde ding hier in Zweden te zien, maar ik woon in de hoop dat de dingen daadwerkelijk kan veranderen.

Want waarom zou het zo moeilijk hier in Zweden. Het gedrag is vergelijkbaar met de politiek die hier in Zweden, blokkeert beleid. Samenwerking over de grenzen blok kan alleen plaatsvinden als er oorlog, anders niet.

In het buitenland, mensen hebben verschillende meningen bij elkaar veel beter dan ze doen hier in Zweden. Hier helemaal niet werken en ook bevriest elkaar uit. Ik vraag me af helemaal zo vaak wat dit kan zijn.

Is het onze Zweedse temperament dus niet in staat om samen te werken met elkaar te zijn? Is het ons koud klimaat die onze sociale vaardigheden zo veel? Ja, we inderdaad kunnen afvragen.

Om de Editor;

Ongeveer twee maanden geleden, benaderde ik de predikant van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, bisschop Matthew Parry, en vroeg hem over de mogelijkheid dat ze bij ons voor de Nationale Dag van de Dienst van de ELCA's "God's Work, Our Hands" op september 7. Ik had've kennis te maken met bisschop Parry door een paar jonge zendelingen uit zijn kerk wie ik had ontmoet. Hij stemde en we deden wat brainstormen project opties.

We wilden somethingthat vinden zou toestaan ​​alle leeftijden zo goed deelnemen als somethingthat didnt De specifieke vaardigheden. We besloten op twee projecten. De eerste was naar school levert voor de lokale scholen te verzamelen en de tweede was op gebonden fleece dekens voor Vera House en voor een militaire kamer tussenstop op de luchthaven van Syracuse te maken. Elk van onze kerken Verzamelde schoolbenodigdheden en verzamelde stof voor de afgelopen twee maanden en we bijeen om dekens monteren en de schoolbenodigdheden te sorteren.

De respons was fenomenaal. Over 100 vrouwen, mannen en kinderen Verzameld in dienst aan de Heer. Tegen de tijd dat we klaar, we hadden gesneden en gemonteerd dan 40 dekens en gesorteerd en verpakt genoeg schoolbenodigdheden twee grote school districten goed uitgerust voor een heel schooljaar te houden.

Een oprechte en hartelijke dank aan de vele handen van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in Liverpool en Immanuel Lutheran Church in Clay die bij elkaar kwamen voor 'God's Work, onze handen. "De gezamenlijke inspanningen was een" goddelijk geïnspireerde "event!

Toer Richard S. Yost
Pastor, Immanuel Lutheran Church
klei

http://www.syracuse.com/opinion/index.ssf/2014/09/thanks_to_mormon_and_lutheran_churches_for_school_supplies_blankets_your_letters.html