Mormoonse Kerk keurt gecentraliseerde ondersteuning voor alle aalmoezeniers, met inbegrip van vrouwen

543c8779dbf10.preview-620

De Utah-gebaseerde krant Daily Herald schrijft dat de Mormoonse Kerk gecentraliseerde ondersteuning zal bieden aan alle niet-militaire kapelaans, die in de kerk. Dit geldt voor mannen en vrouwen. Ik heb contact opgenomen met Frank Clawson (LDS Kapelaans), en hij bevestigt dat de informatie juist is.

Terwijl de meeste mensen zijn bekend met de militaire aalmoezeniers (veld priesters), die man, die de Mormoonse Kerk heeft vele, misschien zijn ze niet weten dat er leden (zowel mannen als vrouwen) die als aalmoezeniers in de gezondheidszorg, schuilplaatsen, gevangenissen, patrouilles en andere te dienen aandachtsgebieden, dat wil zeggen, niet-militaire aalmoezeniers. Echter, deze zijn niet gecertificeerd door de kerk, en ze hebben geen idee hoeveel leden werken aan dit. Maar door een gecentraliseerde ondersteunende dus is er de mogelijkheid om naar weten. De leider van de Kerk militaire aalmoezeniers zal ook verantwoordelijk zijn voor de niet-militaire aalmoezeniers zijn.

De militaire aalmoezeniers in de VS kunnen burgerlijke huwelijken, met inbegrip van hetzelfde geslacht die uit te voeren, maar ik weet niet of ze worden gedwongen om het, dat wil zeggen de Mormonen die militaire aalmoezeniers moet het doen of als ze kunnen vermijden. De civiele aalmoezeniers zijn op zichzelf geen huwelijken, zonder dat deze van toepassing zijn op de autoriteiten van de verschillende staten in de VS (in Zweden is het provinciaal bestuur).

Om toegelaten te worden tot een niet-militaire kapelaan geworden zoals toe te passen op dezelfde manier als jij wanneer je wilt een militaire kapelaan geworden. Vrouwen hoeven niet te worden getrouwd, maar mannen moeten trouwen in de tempel. Mannen moeten het Melchizedeks priesterschap te hebben. Iedereen moet een tempel te bevelen en zijn tempel waardig. Dan hebben allemaal begrepen voldoende theologische opleiding en werkgelegenheid in een organisatie, vereniging, bedrijf, etc ..

"Frank Clawson, directeur van de militaire relaties voor de LDS kerk, beschreef de algemene doeleinden van het pastoraat. Clawson's kantoor zal nu ondersteuning voor niet-militaire aalmoezeniers na de recente goedkeuring. "

Kaplan Tami Harris gaat in de voetsporen van zijn vader. Haar vader was een gepensioneerde militaire kapelaan, die in een behandelcentrum werkte. Hijzelf werd sterven aan kanker, maar werkte toch. Op een dag toen hij het gevoel niet zo goed, en wat zijn dochter Tami hem te vervangen. Haar vader overleed twee dagen later. Dit was het begin van haar carrière, die al 1989 begonnen.

Vijf jaar geleden, werkte ze met ouderling Jeffrey Holland van het Quorum der Twaalf Apostelen van de Nationale bönegudstjänsten in de oude tabernakel in Provo. Tijdens een telefoongesprek met hem als ze stelde zich voor, en ouderling Holland vertelde haar dat we weten wie je bent, en je hebt gelijk, waar we hebben u nodig te zijn.

http://www.heraldextra.com/news/local/central/provo/lds-church-approves-centralized-endorsement-of-all-chaplains-including-women/article_6fb35da1-7128-5b06-971d-c4ffcf48ee83.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Chaplain

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kaplan

https://www.lds.org/callings/military-relations/military-chaplains