Mormoonse Kerk keurt gecentraliseerde ondersteuning voor alle aalmoezeniers, met inbegrip van vrouwen

543c8779dbf10.preview-620

De Utah-gebaseerde krant Daily Herald schrijft dat de Mormoonse Kerk gecentraliseerde ondersteuning zal bieden aan alle niet-militaire kapelaans, die in de kerk. Dit geldt voor mannen en vrouwen. Ik heb contact opgenomen met Frank Clawson (LDS Kapelaans), en hij bevestigt dat de informatie juist is.

Terwijl de meeste mensen zijn bekend met militaire aalmoezeniers (aalmoezeniers) die man, die de Mormoonse kerk, velen, misschien zijn ze niet weten dat er leden (zowel mannen als vrouwen) die als aalmoezeniers in de gezondheidszorg, schuilplaatsen, gevangenissen, patrouilles en andere serveren focusgebieden, dwz niet-militaire kaplaner. Deze zijn echter niet gecertificeerd door de kerk, en ze hebben geen idee hoeveel leden die werken met deze. Maar door gecentraliseerde ondersteuning te bieden, bestaat de mogelijkheid dit te weten. De leider van de Kerk legeraalmoezeniers zal ook verantwoordelijk zijn voor de niet-militaire aalmoezeniers zijn.

De militaire aalmoezeniers in de VS kunnen burgerlijke huwelijken, met inbegrip van hetzelfde geslacht die uit te voeren, maar ik weet niet of ze worden gedwongen om het, dat wil zeggen de Mormonen die militaire aalmoezeniers moet het doen of als ze kunnen vermijden. De civiele aalmoezeniers zijn op zichzelf geen huwelijken, zonder dat deze van toepassing zijn op de autoriteiten van de verschillende staten in de VS (in Zweden is het provinciaal bestuur).

Om een ​​niet-militaire kaping te worden, past u dezelfde toe als wanneer u een militaire kaper wilt worden. Vrouwen hoeven niet te trouwen, maar mannen moeten in de tempel getrouwd zijn. De mannen hebben het Melchizedeks priesterschap nodig. Iedereen heeft een tempelaanbeveling nodig en is tempelwaardig. Dan hebben allemaal begrepen voldoende theologische opleiding en werkgelegenheid in een organisatie, vereniging, bedrijf, etc ..

"Frank Clawson, directeur van de militaire relaties voor de LDS kerk, beschreef de algemene doeleinden van het pastoraat. Clawson's kantoor zal nu ondersteuning voor niet-militaire aalmoezeniers na de recente goedkeuring. "

Kaplan Tami Harris loopt in de voetsporen van zijn vader. Haar vader was een gepensioneerde militaire kapitein die in een verzorgingshuis werkte. Hij stierf zelf aan kanker, maar werkte nog steeds. Op een dag voelde hij zich niet zo goed en wat zijn dochter, Tami, op hem wachtte. Haar vader stierf twee dagen later. Dit was het begin van haar carrière die al met 1989 begon.

Vijf jaar geleden werkte ze samen met ouderling Jeffrey Holland van het Quorum der Twaalf Apostelen voor de Nationale Gebedsdiensten in de Oude Tabernakel in Provo. Tijdens een telefoongesprek met hem stelde ze zichzelf voor, en ouderling Holland zei haar dat we weten wie je bent en dat je precies bent waar we je nodig hebben om te zijn.

http://www.heraldextra.com/news/local/central/provo/lds-church-approves-centralized-endorsement-of-all-chaplains-including-women/article_6fb35da1-7128-5b06-971d-c4ffcf48ee83.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Chaplain

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kaplan

https://www.lds.org/callings/military-relations/military-chaplains