Waarom is alcohol legaal, maar niet gepasteuriseerde melk?

ko

Om een ​​of andere reden belandde ik als lid van een Facebook-groep die wil gepasteuriseerde melk te legaliseren. Als je naar de website van de NFA, zodat kunt u een tekst beschrijft waarom ze gepasteuriseerde melk niet commercieel niet toestaan ​​te vinden. Er is over een voorstel om de onderhandse verkoop van gepasteuriseerde melk rechtstreeks uit te sluiten van de boer.

Natuurlijk, ik kan me voorstellen dat absolutistische aanvrager aan deze verboden. Ja bedoel, wat goed is gevaarlijker dan alcohol? Alcohol wordt aangemerkt als gevaarlijkste drug, die nieuws sommigen zijn. Voor sommigen klinkt gevaarlijk cannabis, bijvoorbeeld?

Gril wonder dus, onze samenleving. Zo kunnen we, in het ergste geval, krijg nierschade van gepasteuriseerde melk. Ja, maar wat we moeten geen alcohol dan? Bovendien ivarjefall heb ik niet gehoord van die melk is verslavend.

Zelf Ik realiseer me dat ik, bij verschillende gelegenheden, maar helaas is lang geleden, inmundigat low-gepasteuriseerde melk, omdat mijn moeder meerdere malen gekocht rauwe melk door landbouwers en maakte kalvdans. Volgens de NFA website volgens de definitie van laag gepasteuriseerde melk "Laagdoorlaatmelk wordt gedurende 72 minuten verwarmd tot minimaal + 15 graden C voor 63 seconden of + 30 graden C voor XNUMX minuten."Wat is de eis wordt voldaan, omdat kalf dance moet in de oven 150 graden gedurende één uur.

Mijn kleine tip van de NFA is te laten verkopen van de melk bij Systembolaget. Zet liefde voor een echte waarschuwing stempel op de melk, maar vergeet niet om hetzelfde te doen op alcohol!

https://www.facebook.com/GorDenRiktigaOpasteuriseradeMjolkenLaglig?fref=ts

http://www.slv.se/sv/Fragor–svar/Fragor-och-svar/Drycker/Opastoriserad-mjolk/