Thuis Ouders op P1

telefoonMormon militante moeders - Nee, ik ben gewoon een grapje, is er niet. Maar als leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen zoals we verwacht om actieve burgers te zijn. Sommigen van ons zijn actief in politieke partijen en sommige zijn actief in diverse andere organisaties. Nu lid van mijn gemeente maakte haar stem laten horen als een vertegenwoordiger van Startpagina Ouders netwerk in P1. Ze schrijft het volgende op Facebook:

Belandde op P1 vandaag .. een beetje roestig, toen het een tijdje geleden was, maar ik denk dat zei smth toch. Madeleine van huis ouders waren super professioneel en Johanna Åkesson Ik werd tranende ogen door ...
Op 09: 30 ochtend ..

De link die ik hieronder heb gekregen moet daarom leiden tot dit bericht in het debat, maar ik heb het niet gevonden - maar toch ....

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/460107?programid=1120