Jezus heeft nooit gezegd zou er geen sprake zijn van meer profeten

profsoms boggles de gedachte voor mij ik gebruikt passeren de besneeuwd straten van Michigan te praten mensen op profeten. was ik gek? Ben ik nog steeds gek? dag dagje uit ... Ik klopte op iemand deur of hield hen op straat naar iets zeggen als: wil je hoort een boodschap van Jezus Christus"? Om tegen alle verwachtingen in zou "ja... Ik begon vertel ons over profeten.

Wacht eens even! " sa mensen je zei dat je zou met u delen een boodschap van Christus. ' "Ik zou. zou iemand van ons ooit weten Christus zonder naar profeten had eerst verteld over hem van ons? ' ik wil niet horen geven profetenze zouden zeggen. Er zijn geen meer profeten na Christus. Dat doen we niet langer profeten sinds Christus links Bijbel en de Heilige Geest om ons te.

Terwijl de deur werd weer geslagen zou ik vraag om te krijgen aandeel een tekst ur Bijbel.

De persoon die voor het luisteren antwoordt, is dwaas en beschamend.(Spreuken 18: 13)

De Schrift kon krijgen harten verzachten En we zouden krijgen verder een enkele minuten delen met u dat zo velen van ons hebben gereisd Long Range wereldwijd delen.

de boodschap is; er zijn levende profeten weer. deze profeten gekomen in deze laatste dagen getuigen van Jezus Christus en bepalen elk bewering over wie hij is. na bijna 1700 jaar verwarring en duisternis, is de levende profeten naar belicht en gerestaureerd ware kennis als de Heer Jezus Christus terug aarde. omdat deze profeten dus we weten nu wie we aanbidden en hoe vi om hem te aanbidden. zonder profeten dus we zouden moeten genoemd onze eigen filosofisch speculatie God.

Is hij een man of een god?

Heeft hij een lichaam m nuof hij was een geestwezens?

Is hij drie wezens of nog iets?

KRav doop voor redding of is het ondergeschikt? Als het secundair Waarom we doen de. Om de noodzakelijk dus zoals het nu is John 3: 3-5 het actie. Betekent het dat ook andere maatregelen nodig zijn voor onze redding? Hebben we nodig berouwen voor redding of is een mondelinge geloofsbelijdenis Genoeg?

Vi kon blijven dagenlang

maar serieus God heeft niet altijd functioneerde door middel van profeten?

"Voorzeker, de Here Here doet geen ding, of Hij openbaart zijn raad aan zijn knechten, de profeten." (Amos 3: 7)


Om deze schrijven is waar, Waarom zou iemand in deze wereld niet met spanning en nieuwsgierigheid zijn blij met het idee van een modern profeet? Zou het kunnen zijn waar? beschikbaar ooit en tijd in de geschiedenis van deze wereld waar een profeet zou beter nodig een in onze tijd?

overal geschiedenis God heeft altijd verzonden profeten voor om "te herstellenen kennis van het evangelie terug aarde. Amos ook gezegd dat

11 Ziet, de dagen komen, spreekt de Heere HEERE, dat Ik een honger zenden zal in het land, niet een honger naar brood, en geen dorst naar water, maar van het horen van het woord van de Heer.
12 Zij zullen zwerven van zee tot zee
en lopen heen en weer, van het noorden naar het oosten om te zoeken naar woord van de Heer, maar zij zullen het niet vinden. . ' (Amos 8: 11-12)

Dkunt u zoeken op de hele aarde door evangelie van God en de manier waarop zeer je zoekt ... als geen profeet op aarde, zo zal du niet vinden. Niemand heeft ooit gewoon "bedacht " Gods wil zonder eerst was naar die door middel van profeten.

Als er fundamentele feit. Je kunt niet ontvangen Christ zonder aanvaarden profeten. Het is een logische onmogelijkheid. Vi zou niet hebben idee die Christus is zonder leringen van de profeten. het zou gek vertellen dat we accepteren en geloven in Christus en tegelijkertijd afwijzen getuige John Doper. Christus krijg games op de schriftgeleerden en Farizeeën naar aanvaarden dood profeten en verwerpt de levende profeten. zegt hij deze belangrijke woorden over toekomst profeten;


"Want ik zeg u, nu aan zult gij Mij niet zien, totdat u zegt: Gezegend is Hij, die in de naam van de Heer." (Mat 23: 39)

vertaling van de oude Engels luidt: Je kunt niet zien mij of kent me totdat u accepteert profeten naar ik naar u verzonden. ' ik kan me voorstellen dat een de dingen die frustreren Jezus meest is wanneer hij stuurt een zijn knechten onderwijzen zijn volk en deze zijn vervolgens afwijzen die. ik kunnen zich voorstellen Jezus plaatsing zijn hand op de dienaar hoofd en dan iets zeggen vergelijkbaar met wat hij zei toen hij toonden staat i Israël toen;

"Jeruzalem, Jeruzalem, u die de profeten en de stenen die tot u gezonden zijn doden. Hoe vaak heb Ik uw kinderen willen bijeenvergaderen, gelijkerwijs een hen haar kuikens verzamelt onder haar vleugels, en gij hebt niet gewild. 38 Zie, uw huis te verlaten. 39 Want ik zeg u nu aan zult gij Mij niet zien, totdat u zegt: Gezegend is Hij, die in de naam van de Heer. "(Mat 23: 37)

dit patroon doordat God verzendt profeten om hun kinderen is duizenden jaren. het begon van Adam. Hij verworpen. Hij verzonden Noah en Abraham en Mozes. De verworpen. profeten naar mensen in Amerika. Hoewel de tekstvvisas. mensen zegt in altijd "We hebben profeten. Vi niet meer nodig profeten.

Maar het is duidelijk dat we nodig hebben profeten.

Roger Williams oprichter Baptist Church in Amerika drukte dit Beste kwaliteitt. Katoen Mather zei, "Mr. Williams vertelde hun voorstanders van toen hij zelf was misleid, had hij, op zijn beurt, misleide dieen Hij merkte op dat er was niemand op aarde naar kon administratie Doop of een van de evangelieverordeningen. DHY als Hij adviseerde hen afzien alle en wacht aankomende nieuw apostelen. '

"Mr. Williams [eindelijk] vertelde [zijn volgelingen] ', die zichzelf te zijn misleid, had hij [hen heeft misleid, en] hij nu tevreden Williams thatthere was niets op de aarde thatcould beheren doop [of een van de verordeningen van het evangelie], ... [dus] hij adviseerde hen daarom om alle afzien ... en wacht op de komst van nieuwe apostelen. "

zult u herinneren wanneer Jezus vertelde ons "kijk uit voor valse profetendie zouden na zijn tijd? onthouden de onzichtbare bwoorden van deze verklaring Verlosser. Jezus zei: nooit de niet zou wat meer profeten. Indien de niet zou komen profeten dus hij zou gezegd te hebben "Nu komt niet langer profeten". in de waarschuwing dus er impliciete belofte dat profeten werkelijk zullen nadat hij weg is. Hij wil gewoon dat we moeten oppassen vals profeten.

en dus Hij laat ons met man en macht een van de belangrijk advies Hij kan geven; "Aan hun vruchten zult gij hen kennen."

Betekent dit gek?

Het is bijbels.

dus als iemand zegt er niet nodig profeten onze tijd introduceren hen naar een paar wiens vruchten zijn waard zorgvuldige afweging.

http://www.gregtrimble.com/jesus-never-said-wouldnt-anymore-prophets/#.VGR3YecAgHM.facebook