Zelfmoord ontneemt je de mogelijkheid om alles om beter te worden

zelfmoord Zeker, deze foto is goed en belangrijk? "Zelfmoord neemt niet weg dat het leven nog erger zou kunnen zijn. Zelfmoord verwijdert de mogelijkheid om ooit het leven om beter te worden. "

Ik heb deze afbeelding als een fb status van enige tijd geleden, en vandaag kreeg ik nog een link naar een chat site voor iedereen die overweegt zelfmoord. Hoe belangrijk het is dat we deze informatie, want wie weet wie slecht voelt nu delen?

https://mind.se/chatta/

Een tijdje geleden heb ik gereageerd op een gesloten website voor familieleden van mensen met het Asperger-syndroom, evenals degenen die zich zijn gediagnosticeerd. Een van mijn kinderen aspergers dus daarom ben ik een lid van de groep. Een jonge kerel uitdrukken hoe erg hij voelde en ik eigenlijk schreef een reactie dat hij belangrijk was en dat hij zelf houding moet veranderen aan zichzelf. Soms is het genoeg om te beseffen dat ze hun aanpak moeten veranderen, zullen velen het geloof helpen in God en dat er een betekenis aan het leven, maar voor sommigen is het meer serieuze en vereist psychiatrische hulp. Ikzelf ben erg dankbaar dat ik heb geleerd door mijn kerk die we hebben vrije wil in ons leven en dat we onze houding moeten veranderen als het is destructief. Boven alles, ik ben dankbaar voor mijn geloof en voor het doel en de liefde die hij me geeft. Het is zo saai in de Zweedse samenleving, we hebben al het materiaal in overvloed, we hebben zekerheid, onderwijs en gezondheidszorg. Maar we hebben niet een deel van het water die nooit opdroogt, dat ons niet dorstig weer maakt nemen. Alleen Christus kan ons dat geven. Ik ben ook dankbaar dat een lid van een kerk zijn waar een psychische aandoening is niet beschamend gecoat en genegeerd, maar serieus genomen. We zijn niet alleen aanbevolen geestelijke steun, zijn we ook aangemoedigd om professionele hulp te zoeken.