Zeventig woord voor eenzaamheid

Lonely Girl

In Zweden is het heel veel mensen die eenzaam en daarbuiten voelen. Ik zie mensen dwalen door het leven helemaal alleen, en ik denk dat over de reden waarom ze niet proberen om een ​​aantal vrienden te verwerven. Maar het is niet altijd gemakkelijk om vrienden te maken in Zweden, voor velen, het verwerven van de reeds in de kindertijd en adolescentie op school.

Vast in Zweden, dus we gaan ons veel omdat we een baan in een nieuwe locatie te krijgen. Zoals we staan ​​er helemaal alleen en zonder dat veilig sociaal netwerk dat we allemaal nodig hebben. Voor het netwerk hebben we eerder opgebouwd zal niet zo veel helpen als we vrienden in de plaats waar we wonen en werken nodig hebben.

Nu de kersttijd, ik denk dat heel bijzonder naar al die eenzame mensen die in Zweden. Moeten ze nodig hebben om alleen te overwinteren in hun appartement of huis? Moeten ze gaan in winterslaap? Wie zal hun hart warm en maken ze nu blij? In december, als je een praatje te veel met vrienden en familie, en het is dan dat zij alleen nog meer alleen voelen.

Hillevi Wahl, een columnist voor de krant Metro schrijft:

De sociale eenzaamheid is iets anders. Op mijn moeder leed, na jaren van misbruik. En ik voelde me ook zo'n schaamte en verdriet over in mijn jeugd. Ik had geen familie, vrienden en sociale contacten. Toen ik had mijn dertig verjaardag ik uitgenodigd ongeveer zestig mensen - en niemand kwam. Achteraf gezien, ik kan begrijpen waarom, was ik slecht in het maken van mensen speciaal voelen. En in mezelf er sinds het begin van het gevoel dat als ik uit het gezicht van de aarde verdwenen, niemand zou me missen. Misschien Ik had iemand nodig die me een uitweg uit de eenzaamheid toonde. Professor John Cacioppo heeft gelanceerd methode genaamd EASE - Gemak uw weg naar sociale samenhang. E staat voor Extend jezelf. Hij zegt dat als we willen het isolement te doorbreken, moeten we een hand te reiken, te beginnen chatten met degene die we willen weten. A staat voor het actieplan - we moeten onszelf zoeken naar situaties waarin contact plaatsvindt, een vereniging, een koor, een kerk. S staat voor Selection - kies in plaats paar keer diep verbindingen in aanwezigheid van vele oppervlakkig. En misschien wel de belangrijkste en moeilijkste van allemaal: E - Verwacht het beste. We moeten durven te geloven dat anderen willen ons goed.

http://www.metro.se/kolumner/ensamhet-ar-var-tids-folksjukdom/EVHnlb!mInvPrezmNc/

Het kan moeilijk zijn om een ​​hand als je eenzaam voelen te breiden, maar het is gewoon wanneer het nodig is extra. Het is niet het bedrijf dat uw tv biedt. We moeten kijken van een vereniging, een koor of een kerk zo snel mogelijk. En ik weet dat de Mormoonse Kerk, er zijn veel mensen die graag uit te strekken een hand en op zoek naar nieuwe vrienden. Waarom niet durven te zoeken van de kerk en ga naar het kerstfeest of een bijeenkomst op zondag? Het is alsof ze zeggen: ". Moed, die niet wint"