His Grace - drugsverslaving en het verlies van een dierbare

Zijn genade 1

De Mormon Channel, De media kanaal van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, liet de eerste video in een nieuwe serie met de titel "Zijn Gunst" op vrijdag. De video is voorzien van de familie Beard en in het bijzonder Michael Beard, die een drugsverslaving gestreden voordat hij uiteindelijk zijn leven eindigde. Zijn ouders delen van de rust en het comfort Zij hebben sinds de dood van Michael's door de genade van Jezus Christus gevonden.

"We zijn hier in dit leven om uitdagingen te overwinnen en our've sterker te worden," Michael's vader zei in de video. "Door ons geloof in onze Heiland, Jezus Christus, en het kennen van de prijs die hij betaald voor ons en voor iedereen op deze aarde en Mikey. ... Dat is een soort van ons geholpen om door middel van een aantal van de moeilijke tijden. "

In de video, de familie Legt strijd Hun zoon Word vrij van de banden van verslaving. Ze overpriced het adres van de moeilijke beslissingen 'Ze moesten maken als ouders in het omgaan met de gevolgen verslaving op hun familie.

"Het is een belangrijke kwestie voor knowthat als je hebt geworsteld met drugsverslaving, You Are Not Alone", de video's YouTube beschrijving staten. "En als je een geliefde hebben verloren aan de dood door een overdosis, je bent niet alleen."

Volgens de Mormon Channel website"De video-serie omvat verhalen zoals het omgaan met het verlies van een geliefde, vechten verslavingen en het overwinnen van emotionele stoornissen, waaruit blijkt dat Christus heeft het vermogen om te genezen en te troosten ons door om het even wat."

Video's in de 'Zijn genade "serie zal maandelijks worden vrijgegeven.

http://www.deseretnews.com/article/865615588/Mormon-Channel-launches-His-Grace-video-series.html?pg=all

Door Gods genade zijn we in staat om te komen over elke uitdaging het leven brengt. En door Zijn genade zijn we in staat om de broodnodige liefde en troost te voelen te midden van onze beproevingen. Een veel voorkomende trial van veel gezinnen is drugsverslaving, een probleem dat gevolgen kan helaas leiden tot de dood van een geliefde.

Het is belangrijk te weten dat je niet alleen bent Als je hebt geworsteld met drugsverslaving of als je hebt verloren een geliefde tot de dood door een overdosis.

De familie in deze video deelt Hun ervaring met drugsverslaving en het verlies van een geliefde: "We zijn hier in dit leven om uitdagingen te overwinnen en our've sterker te worden. ... Door ons geloof in onze Heiland, Jezus Christus en het kennen van de prijs die hij heeft betaald voor ons-en voor iedereen op deze aarde, dat heeft ons geholpen om door de moeilijke tijden. "

Het Nieuwe Testament leert ons over de genade van Jezus in Romeinen 5: 2: "Door [Jezus Christus] hebben we door het geloof tot deze genade, waarin wij staan, en roemen in de hoop op de heerlijkheid van God." In het Boek van Mormon, Moroni 10: 32-33 Zegt: 'Ja, komt tot Christus en wordt vervolmaakt in Hem en onthoudt u van alle goddeloosheid; en indien gij u Zullen ontkennen van alle goddeloosheid, en God liefhebben met geheel uw macht, verstand en kracht, dan is zijn genade voldoende voor u, dat gij door zijn genade Kan perfect zijn in Christus; en als door de genade van God, zult volmaakt zijn in Christus, kunt gij geenszins verloochenen de kracht van God. En nogmaals, als gij door de genade van God zijn perfect in Christus, en ontkennen niet zijn macht, dan zijt gij in Christus geheiligd door de genade van God, door het vergieten van het bloed van Christus, die in het verbond van de Vader tot vergeving van je zelf, dat Jullie hebben geworden heilig, zonder vlek. "

Door Gods genade can've we worden geperfectioneerd. Door Zijn genade, wij, net als deze familie, kan worden gegeven van de kracht om de meeste Moeilijk worstelingen van het leven te doorstaan. http://www.mormonchannel.org/video/hi…

Addiction Recovery Resources, Business https://addictionrecovery.lds.org

[Youtube https://www.youtube.com/watch?v=u6LzQWsfnYo?rel=0]