His Grace - ongeplande zwangerschap, goedkeuring en "Best Gift Ever"

Zijn genade 2

De Mormoonse Channel vrijgegeven van de tweede tranche in zijn "Zijn genade" video-serie donderdag.

De video, getiteld "Zijne genade: ongeplande zwangerschap, adoptie en het beste geschenk ooit, '' Vertelt een verhaal van een jonge vrouw alleen aangeduid met de naam Katie, die zwanger werd terwijl ze single was. Katie vertelt over de liefde die ze voelde van haar familie en de beslissing maakte ze haar dochter voor adoptie te plaatsen.

Gedurende de video, Katie legt uit hoe ze zich gebaseerd op de genade van Jezus Christus.

"Door (zijn genade) Ik ben in staat om mezelf te vergeven van mijn fouten en ben nu gelukkig en echt hoop voor mijn toekomst en voor de toekomst van mijn kleine meisje," zei Katie in de video. "Je kunt bitter either've worden of u can've beter door middel van God te worden."

Verschillende commenters Uitgedrukt personeel verbindingen met Katie en haar ervaring.

"Katie, dank je wel voor het delen van dit prachtige verhaal," Kevin Lundell schreef op YouTube. "Als een adoptievader, alle geboorte moeders zijn heilig in ons huis."

Een andere vader, Craig Woller, schreef: "Als een vader van drie geadopteerde kinderen, wil ik u bedanken voor uw echt onbaatzuchtige gift. Ik heb nagedacht dwarsbomen van onze geboorte moeders en heb altijd het gevoel diepe dankbaarheid voor hen. Moge God zegene u! "

De eerste video in deze serie, getiteld "Zijn genade: Drugsverslaving en het verlies van een dierbare, "Was vorige maand vrijgelaten.

http://www.deseretnews.com/article/865617110/Mormon-Channel-releases-video-on-unplanned-pregnancy-and-adoption.html

http://mormonchannel.org/video/his-grace Toen Katie een alleenstaande moeder Na een ongeplande zwangerschap werd, kon ze niet hebben van de impact gedacht haar goedkeuring verhaal wouldhave op haar geloof en anderen '. Ze liet een gezin om haar kind dochter-een keuze die werd gemaakt met pure liefde in haar hart vast. Haar ervaring is een herinnering dat een dergelijke liefde voor iedereen beschikbaar is door de genade van Jezus Christus.

"Door [Zijn genade] Ik ben in staat om mezelf te vergeven van mijn fouten en ben nu gelukkig en echt hoop voor mijn toekomst en voor de toekomst van mijn kleine meisje," zegt Katie. "Het is ongelooflijk." Katie ondertekend afstand van haar ouderlijke rechten op kerstavond ochtend. Ze werd geconfronteerd met het proces van een leven, maar ze vond kracht door gebed en geloof.

"Je kunt bitter either've worden of u can've beter door middel van God te worden."

[Youtube https://www.youtube.com/watch?v=iSvnjfrGgik?rel=0]