YOLO!

Mij ​​en Angelica op de pier buiten Strandbaden Spa in Falkenberg.
Mij ​​en Angelica op de pier buiten Strandbaden Spa in Falkenberg.

Chronicle, Northern Halland, januari 30 2015

Mijn lichaam schokt in het warme water. Enigszins gedesoriënteerd, ik open de ogen langzaam. Ik moet in slaap zijn gevallen. Ik zit in het ondiepe spabassängen die uit door een beslagen raam. Er is een kalme Vinterhav, de rest van de storm van gisteren. Het is mooi, maar het ziet er fris uit. In hier, het is warm. Oh, hoe ik dit nodig hebben gehad.

Ik kijk naar de klok die Angelica nog dertig minuten op zijn gezicht. Dan kan ik een beetje te ontspannen. Ik lig op zijn buik met zijn armen rustend op de rand van het zwembad. Buiten zie ik een springende hond op het strand. Dad tegenzin volgen achter en naar beneden trekt zijn pet over zijn oren. Dat gezegd hebbende, ik ben blij dat ik aan de binnenkant.

"Maar Yolo, Papa!" Hoor ik opeens in mijn hoofd. Het is de stem van mijn zoon.

"Huh! Isaac, wat doe jij hier? Zou ik niet en je moeder zijn de kinderen vrij vandaag? '

'Nou, ja ... ik snel verdwijnen. Ik wilde alleen maar om u te herinneren aan wat ik zei de andere dag: 'Je moet leven Yolo, Dad' "

"Ja, ik herinner me dat je zei dat. Yolo. Je leeft maar een keer. "

"Precies!"

'En?'

"Wat? en!? Zie je niet wat je hebt voor je?

"Ja, een ijskoude zee!"

"Nee, pap, niet alleen een ijskoude zee. Het is uw ijzige zeeën! Vandaag is eigenaar van je! "

"Waar heb je het over, Isaac?"

"Precies wat du altijd over. U bent de meester van jezelf. Niet worden beperkt door obstakels. Je kunt als je wilt! "

"Maar ... als ik niet naar dan? '

"Mam zou waarschijnlijk onder de indruk."

"Höh? '

"Ja, zou ze waarschijnlijk denken dat je een echte man."

'Denk je?'

"Ik denk niet. ik weten! "

Ik lig rustig in de 38: graden water en denken. "Misschien ..."

"Denk niet! Just do it! Weet je niet hoe de zee u belt? Yolo, Papa! Yolo "

De stem verdwijnt even plotseling als het kwam. Ben ik steeds tokig.Jag fixes zijn ogen op de zee. Ja ... het voelt bijna als het gesprek. Fantasie of niet, voordat ik de tijd hebben om meer aan denken, ik spring uit de tank en druk op de voordeur. Tussen mij en de zee is een honderd meter strand. Ik begin sprinten.

"Auw, auw! Kwaad, het kwaad! Bedankt! Eiiii "

De grond is koud als een ijsbaan, en de stenen en de scherpe schelpen maakt het er niet makkelijker. Ik sprong op als een gek, met flapperende armen en een lichaam als rook damp. Hoop dat niemand nu ziet me! Te laat. Een corpulente dame in badjas zwaaien naar me vanaf het balkon van het hotel.

Eenmaal op het water ben ik opgewacht door een dikke deken van zeewier. Als ik door de twintig meter koude modder waden, ik beginnen om alle gevoel te verliezen in zijn benen. Yolo, Louis, Yolo! Denk aan Angelica! Na zeewier bad pinnen ik nog een paar seconden voordat ik gooi mezelf naar voren en geef mijn lichaam aan de zee zoals verwacht naar me.

"Gaaaaaa !!!!"

Later, toen ik aan mijn vrouw zegt dat ze tevreden over haar gezicht. Ik luister geduldig, maar uiteindelijk kan me niet vasthouden: '. U ... Ik heb gezwommen in de oceaan vandaag "

"Oh, dan! Heb je? '

"Ja ... het ijskoud was, en ..."

'Maar je ...' Ze onderbreekt me: "Je denk niet dat ik ben te rood in het gezicht nu?

"Nee, nee, helemaal niet" antwoord ik, en hij vervolgt: "Ik had om door de sticky tang. echt Cool was het! "

"Ja, ik kan me voorstellen", zegt ze als ze ziet er in haar tas. "Ik zal gewoon spuiten in de lotion. Het is goed voor mijn huid. Gevoel een beetje koud in het gezicht. Heeft het te laten zien?

Ik ben kalm aan de buitenkant, maar aan de binnenkant schreeuw ik. Isaaaaaaak !!!!


Gast Columnist: Louis Herrey

https://herrey.wordpress.com/2015/01/30/yolo/