Mijn pad om het evangelie

Vandaag heb ik m geweestjesusonmountainedlem Kerk van Jezus Christus van de SDH in 20 jaar! De maart 26 1995 was de dag dat ik werd gedoopt! Net dacht dat ik misschien een beetje gewoon mijn verhaal met jullie kunnen delen zijn, ik ben geboren in 1978 van jonge ouders (heeft ook een oudere zus werd geboren in 1975). Onze ouders scheidden 1982 en ik moest opgroeien met mijn vader. Ik had een goede tijd daar en was de moeder van twee weekends per maand. Zowel mijn ouders hertrouwd en we kregen veel meer broers en zussen. 1985 kwam de man van mijn moeder (A) in contact met een man die me vertelde dat hij een Mormoon (R) was. Een huis uitgenodigd deze man uit te hangen, een rente stond op van zijn geloof met mijn moeder in het bijzonder. Extra leden van zijn gemeente bezochten ons, en ten slotte de missionarissen. In december 1985 werd mijn moeder gedoopt, dan is het nooit bij haar was geen twijfel dat dit de waarheid moet zijn. Wat mij betreft, het duurde een paar jaar. Ik had dus naar de kerk komen bijna elke zondag. Ik heb niet echt herinneren wat ik dacht op het moment. Het is gewoon te doen wat ze zien hun ouders en denk niet veel van. Toen ik een tiener was, begon ik meer vrijwilligerswerk in de kerk te krijgen, zelfs toen ik met mijn vader. Ik kan me herinneren dat ik voelde een warmte en een gemeenschap die ik niet iemand anders te leren kennen. Het voelde geweldig om daar te zijn. Maar ik leefde een ander leven ook dat ik had geen direct zicht op geven. Mijn vrienden en ik zag een grove taal en gelukkige tijden gefeest met alcohol en sigaretten, zelfs bij 13, 14, 15 leeftijd Vervolgens bleef ik naar de kerk gaan, en in januari 1995 een Bolliad in Borlänge (zou zijn waar ik woonde en nog steeds wonen). Mijn vrienden in de kerk wilde dat ik om mee te gaan en ik dacht dat het oké was gewoon omdat het thuis was, zodat ik naar huis en slaap kon gaan. Dus ik was hoe dan ook op de dagen en tijdens getuigenisdienst laatste dag ervoer ik elke zoals ik nog nooit had meegemaakt; mijn hart klopte zo snel en mijn tranen net rolden over mijn wangen als gevolg van de absoluut fantastisch gevoel dat alle voldaan van me, ik kon niet stoppen met huilen de hele dag en mijn hart schreeuwde het uit dat ik me dopen, dat is waar. Ik zocht nee omdat ik dacht dat ik had het goed als ik was, maar na deze ervaring ik kon gewoon niet verder zonder het maken van een verandering. Ik voelde in mijn hart dat dit evangelie als deze mensen getuigde, was waar. Ik moest me dopen! Dus twee en een halve maand later, waar ik werd gedoopt. Mijn vader zou me graag wachten tot ik was van leeftijd, maar mijn moeder en ik hulp gekregen van hierboven om hem over te halen. Zowel van mijn ouders, mijn bonusmor, mijn oma en al mijn broers en zussen was op mijn doop. Een van mijn broers die nooit naar de kerk eerder zijn geweest werd sterk beïnvloed door de geest en later vroeg zijn moeder waarom hij huilde bij de doop! Ze kon geen antwoord, maar ik zei dat het de Heilige Geest, die voor hem getuigde dat wat ik deed goed was .Het was een geweldige dag van mijn leven. In staat zijn volledig schoon en gelukkig te voelen! Sindsdien heb ik ontving vele getuigenissen die God, onze hemelse Vader leeft en dat Jezus Christus is zijn hersteld koninkrijk hier op aarde. Ik heb gedurende deze jaren 20 niet het evangelie eens getwijfeld! Mijn getuigenis is zeker minder branden zijn in mij, omdat ik niet een gebed zou kunnen zijn of de Schriften te lezen als ik zou moeten, of omdat ze ten onrechte. Toevertrouwd al die fantastische gevoelens die geest ons kan geven is dit nog steeds een geloof, dat is de reden waarom we hier op aarde te geloven! Geloof is iets wat we kiezen en ik kies om te geloven in het elke dag omdat het zo geweldig en het voelt zo waar! Alsof alles en op hun plaats vallen. Jezus zegt in de Bijbel aan zijn apostelen; oxa zal je mij verlaten? Toen antwoordde Simon Peter; Here, tot wie zullen wij heengaan? Je hebt de woorden van eeuwig leven!. Het is dus ik kan voelen; Tot wie zal ik gaan?.
Nee, nu dat is genoeg voor nu. Met dank aan iedereen die de hoop dat het kan een of andere manier uw getuigenis hebben versterkt gelezen?